Till Skidspår.se »

Stora Skidspårspriset 2015 utdelat

Publicerad 04 november 2015


I våras förärades anläggningsgruppen i Tranemo IF, som sköter spåren vid Hagatorpet, med Stora Skidspårspriset.

Nyligen hölls prisutdelning på plats i Tranemo, där priset - glasstatyetten - delades ut av Per-Åke Yttergård från Svenska Skidförbundet.



Så här löd juryns motivering:

”Hagatorpet i Tranemo har genom ett fantastiskt arbete kunnat erbjuda skidåkning i Västergötland från början av december fram till påskhelgen. Under vissa perioder i början av säsongen hade man de enda åkbara utomhusspåren söder om Dalarna. Inte sällan har rapporterna på Skidspår.se visat på högsta betyg på spåren. Tack vare engagerad spårpersonal i Tranemo IF med Christian Olsson i spetsen, ett automatiskt snökanonsystem och en utomordentlig rapportering på Skidspår.se med både spårinformation och bilder har Hagatorpet positionerat sig som en av södra Sveriges mest besökta längdskidanläggningar.”


Spårpreparering i natten

Stora skidspårspriset är instiftat av Skidspår.se och Svenska Skidförbundet och delas varje år ut till en person eller grupp av personer som gjort stora insatser för att tillhandahålla preparerade längdskidspår. Vi vill genom detta pris uppmärksamma personer som ägnar en stor del av sin fritid på att tillhandahålla preparerade skidspår.

exec time: 0.0084 sec