Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

     Betyg:  Spårkanter
Karlsnäsgården, Ronneby, Blekinge
2018-02-08 kl 00:30, rapporterat av Ingemar Ericsson, Ronneby OK

Klockan 23.00 stängdes snökanonerna av för denna gång. Grävmaskinen som jämnat ut 400m-slingan under kvällen fortsatte däremot ett tag till. Under torsdag kommer hjullastaren att köra ut snön på resten av 1200m-slingan och därefter skall även den biten jämnas ut så att vi kan avsluta med att fräsa snön och dra spår. Kanske att 400m-slingan kan slutföras redan under torsdagen. Förhoppningsvis har vi 1200m spår färdiga till helgen.

Under den tid som vi sprutar snö och den efterföljande tiden som snön skall köras ut med hjullastare och därefter fräsas så kommer det att vara mycket begränsad möjlighet att åka skidor på Karlsnäs med anledning av att det är mycket lite natursnö i området. Det som går att åka är skate på fotbollsplanen samt på en sträcka från skatespårets vändpunkt västerut till Ingemarbacken. Dock finns det även här lite genomslag.

OBS! På lördag 10/2 kommer det att arrangeras DM-tävling på Karlsnäs. Konstsnöspåret kommer därför att vara avstängt för icke tävlande mellan klockan 10.00 och 12.00 på lördag.

Under helgen 10-11 februari kommer det även att arrangeras ett ungdomsläger på Karlsnäs varför det periodvis kan bli lite trångt i spåret. Hoppas att ni har översyn med detta och istället ser det som positivt att skidintresset är stort bland våra ungdomar i Blekinge.

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0453 sec