Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (3/5)
Högbo bruk, Sandviken, Gävleborg
2020-02-01 kl 07:45, rapporterat av Sportcentralen Högbo Bruk

Spårinformation lördag 1/2
Konstsnöspåret 3,4km preparerat idag på morgonen med två klassiska spår, ingen skatedel idag.
Åkbart spår idag som långa sträckor är bra men på vissa partier isigt underlag med vatten i spåret på grund av morgonens regn. Det kommer att vara blöta förhållanden idag!
Det kommer inte att ske någon ompreparering av spåret idag.
OBS: Vid infarten till Skidstadion är det nu en stark sväng till vänster, ta det lugnt där och ett rött staket står som markering för att inte åka rakt fram. Bromsa ned farten i tid!

Prognos kommande dagar
Imorgon söndag preparerar vi om spåret på morgonen med start ca kl.07.00 och vi öppnar spåret när Spårkortskassan öppnar kl.08.00, Respektera öppningstiden! Vi kommer inte att vara klar före kl.08.00 och vill absolut inte ha några åkare innan den tiden!
Från och med imorgon söndag ser det ut att bli torrare väderlek med sjunkande temperaturer som ger förutsättningar för att ge bättre spår kommande dagar. På söndag kväll när det är riktigt påfruset kan vi gå ut med den traktorburna fräsen och fräsa upp de isiga partierna och förhållandena kommer att bli riktigt bra från måndag.
Denna prognos är gjord utifrån nuvarande väderprognos.
Vi uppdaterar denna spårstatus dagligen och brukar som regel vara klar senast kl.09.00, kan även komma uppdateringar under dagen om förutsättningarna hastigt förändras.

Lördagar och söndagar är det dubbla klassiska spår och det finns inte plats för skate.

Välkomna!

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0148 sec