Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (5/5)
Högbo bruk, Sandviken, Gävleborg
2020-02-08 kl 08:34, rapporterat av Sportcentralen Högbo Bruk

Spårinformation lördag 8/2
Konstsnöspåret 3,4 km spårades igår kväll med dubbla klassiska spår.
Det är riktigt bra spår på morgonen men de kommer troligtvis bli slitna under dagen pga plusgrader och många åkare, vid behov spårar vi om senare på eftermiddagen när antalet åkare minskar,

OBS: Vid infarten till Skidstadion är det nu en stark sväng till vänster, ta det lugnt där! Ett rött staket står som markering för att inte åka rakt fram. Bromsa ned farten i tid!

Prognos kommande dagar
Inför morgondagen spårar vi ikväll lördag efter att spåret har stängt kl. 22.00. Spåret öppnar söndag kl. 06.00 för er som har ett giltigt spårkort och 08.00 för er som behöver köpa ett kort.

Vi kommer att kunna erbjuda bra skidåkning kommande dagar och vi har nu åter snö på lager så vi kan garantera skidåkning även vid kommande töväder. Under måndagen kan det komma regn och då komemr föret att vara sämre. Plusgrader kommer dock att göra spåren slitna under dagarna, speciellt under helgen.
Denna prognos är gjord utifrån nuvarande väderprognos.
Vi uppdaterar denna spårstatus dagligen och brukar som regel vara klar senast kl.09.00, men det kan även komma uppdateringar under dagen om förutsättningarna hastigt förändras.

Lördagar och söndagar är det dubbla klassiska spår och det finns inte plats för skate.

Välkomna!

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0263 sec