Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (3/5)
Högbo bruk, Sandviken, Gävleborg
2020-02-10 kl 07:30, rapporterat av Sportcentralen Högbo Bruk

Spårinformation måndag 10/2
Konstsnöspåret 3,4 km spårades på morgonen med ett klassiskt spår och skatebädd.
Spåren är inte bra idag på grund av nattens regn, 5 plussgrader och starka vindar. Det är sträckor med is, grunda profler samt att det är risk för genomslag på ett par fläckar, var riktigt försiktig där det inte är nyspårat samt att det kan uppstå fler dåliga partier under dagen eftersom det kommer att fortsätta med starka vindar och plussgrader under dagen.

OBS: Vid infarten till Skidstadion är det nu en stark sväng till vänster, ta det lugnt där! Ett rött staket står som markering för att inte åka rakt fram. Bromsa ned farten i tid!

Prognos kommande dagar
Inför morgondagen kommer vi att preparera spåren med snöutläggning, fräsning av is med vår traktorburna fräs och preparering med pistmaskinen med början tidigt imorgon bitti.
Spåret öppnar prel. kl.11.00 imorgon tisdag 11/2, öppningstiden kan behöva justeras, kolla innan ni kommer på denna sida för senaste uppdateradet.

Från och med imorgon eftermiddag kommer vi att åter kunna erbjuda bra skidåkning och det ser ut att kunna hålla i sig kommande vecka.
Denna prognos är gjord utifrån nuvarande väderprognos.
Vi uppdaterar denna spårstatus dagligen och brukar som regel vara klar senast kl.09.00, men det kan även komma uppdateringar under dagen om förutsättningarna hastigt förändras.

Lördagar och söndagar är det dubbla klassiska spår och det finns inte plats för skate.

Välkomna!

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0087 sec