Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (4/5)
Högbo bruk, Sandviken, Gävleborg
2020-03-17 kl 07:30, rapporterat av Sportcentralen Högbo Bruk

Spårinformation tisdag 17/3
Konstsnöspåret 1500m preparerat idag på morgonen med ett klassiskt spår och skatebädd. Korta partier med isig botten och grund profil, i övrigt riktigt bra. Kommer att bli milt idag med friska fuktiga sydvästvindar som kommer att innebära lite blöta och tungåkta spår samt att de isiga partierna kommer att bli halkiga.

Spåret börjar 500 m bortanför Sportcentralen och Spårkortskassan. Spårkort löses i spårkortskassan och där får ni vägbeskrivning till spåret. Spårkortskassan öppen idag kl.08-16.00. Kommer ni efter den öppningstiden kan ni erlägga spåravgiften genom att swisha den på nummer: 1232697928, numret finns också att få vid spårkortskassan.

Prognos kommande dagar
Preparering för imorgon onsdag sker i morgon bitti.
Enligt nuvarande väderprognos ser det ut att bli lite sämre förhållanden idag och imorgon men sedan bättre förhållanden från torsdag och till i början av nästa vecka.
Vi håller spåret öppet så länge det är möjligt.

Denna prognos är gjord utifrån nuvarande väderprognos.
Vi uppdaterar denna spårstatus dagligen och brukar som regel vara klar senast kl.09.00, men det kan även komma uppdateringar under dagen om förutsättningarna hastigt förändras.

Från och med nu kommer vi dagligen att ha ett klassiskt spår och skatebädd på konstsnöspåren, inga dubbelspår på helgerna.

Välkomna!

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0164 sec