Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

     Betyg:  Spårkanter
Högbo bruk, Sandviken, Gävleborg
2020-03-19 kl 07:30, rapporterat av Sportcentralen Högbo Bruk

Spårinformation torsdag 19/3
Konstsnöspåret 1500m preparerat idag på morgonen med ett klassiskt spår och skatebädd. Finns partier med is och där är det grund profil samt isig botten i spårprofilerna. Kommer att bli en fin dag idag med dagsmeja som kan göra att de isiga partierna kommer att bli halkiga när den uppfrästa snön från isen töar bort. Bäst skidföre på förmiddagarna.

Spåret börjar 500 m bortanför Sportcentralen och Spårkortskassan. Spårkort löses i spårkortskassan och där får ni vägbeskrivning till spåret. Spårkortskassan öppen idag kl.08-16.00. Kommer ni efter den öppningstiden kan ni erlägga spåravgiften genom att swisha den på nummer: 1232697928, numret finns också att få vid spårkortskassan.

Prognos kommande dagar
Preparering för imorgon fredag sker i morgon bitti.
Imorgon kommer vi att fräsa de isiga partierna med vår traktorburna fräs så det kommer att vara bra förhållanden från och med imorgon och dagarna framöver.
Vi håller spåret öppet så länge det är möjligt men troligtvis kommer det inte att bli så länge till.

Denna prognos är gjord utifrån nuvarande väderprognos.
Vi uppdaterar denna spårstatus dagligen och brukar som regel vara klar senast kl.09.00, men det kan även komma uppdateringar under dagen om förutsättningarna hastigt förändras.

Från och med nu kommer vi dagligen att ha ett klassiskt spår och skatebädd på konstsnöspåren, inga dubbelspår på helgerna.

Välkomna!

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0090 sec