Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (4/5)
Högbo bruk, Sandviken, Gävleborg
2020-03-23 kl 07:15, rapporterat av Sportcentralen Högbo Bruk

Spårinformation måndag 23/3
Konstsnöspåret 1500m preparerat idag på morgonen med ett klassiskt spår och skatebädd. Fina spår idag. Dagsmejan gör att det är isigt på ca 100m, det gör att påret är grundare med isig botten på den delen, övriga delar väldigt fina.

Spåret börjar 500 m bortanför Sportcentralen och Spårkortskassan. Spårkort löses i spårkortskassan och där får ni vägbeskrivning till spåret. Spårkortskassan öppen idag kl.08-16.00. Kommer ni efter den öppningstiden kan ni erlägga spåravgiften genom att swisha den på nummer: 1232697928, numret finns också att få vid spårkortskassan.

Prognos kommande dagar
Preparering för imorgon tisdag sker i morgon bitti och spåret öppnar kl.07.00 när spårkortskassan öppnar.
Det kommer att troligtvis att vara bra spår imorgon! Passa på att åka de kommande dagarna för det blir nog de sista för denna säsong. Troligtvis blir sista prepareringen för säsongen på onsdag morgon.

Denna prognos är gjord utifrån nuvarande väderprognos.
Vi uppdaterar denna spårstatus dagligen och brukar som regel vara klar senast kl.09.00, men det kan även komma uppdateringar under dagen om förutsättningarna hastigt förändras.

Från och med nu kommer vi dagligen att ha ett klassiskt spår och skatebädd på konstsnöspåren, inga dubbelspår på helgerna.

Välkomna!

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0154 sec