Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (5/5)
Kimstad GoIF Skidcenter, Norrköping, Östergötland
2021-02-15 kl 13:00, rapporterat av Jonas Braam

Konstsnöspåret pistades inatt och har frusit hopp till en fantastisk räls och hård skejtbädd (vi ursäktar för den lösa bädden igår söndag då det blev en misskommunikation och spårning fick göras på förmiddagen och därmed blev det ingen ihopfrysning alls med lösa spår som resultat).

Inatt sprutade vi den troligtvis sista snön som vi behöver för denna säsong. Snöbädden på spårslingorna är rejält tjock och det förvånar inte om det går att åka skidor ända till april. Vi har en del som vi inte sprutat på i vinter då vi hade ett haveri i en uttagsbrunn. Det är så pass bra på övriga slingor att vi igår tog beslutet att inte invänta reparation och snölägga den sista sträckan utan nu nöjer vi oss för denna säsong. Vi är rätt trötta nu efter att ha sprutat snö och bemannat snökanoner sen 25 december; nu vill vi alla börja åka skidor och njuta av säsongen till fullo tillsammans med er alla!

Under lunchen har pistmaskinsförarna jobbat ut den snöhög som sprutades på svarta slingan i natt, så även den bli toppklass och ihopfrusen till eftermiddagen.

Ut och njut i eftermiddagssolen eller i elljuset!

Mvh Jonas

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0126 sec