Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (5/5)
Billingen Skövde, Skövde, Västra Götaland
Observerat 2023-03-31 kl 19:30, rapporterat av Stefan Karlsson

Åkte femman och var jättebra spår, djupa och fasta och med all den riktiga snön som kommit senaste dygnet så var det lika vitt, rent och fint som de två första veckorna denna månaden helt makalöst så här sent med så här mycket snö och härlig känsla när man åker i trollskogen med snötyngda granar får en att tro man är i Härjedalen! :)

Är väldigt tacksam för att inte spårpersonalen lagt ner spårningen för säsongen för det hade svidit hårt och se så mycket snö men inga spår då hade jag gått i ide i 9 månader... ;)
De har gjort ett väldigt gediget arbete som spårade i em också när snöandet var slut för den här gången för det tryckte ihop all snön väldigt bra så världsklass ännu en gång!
Vill bara varna för tre korta 1-2 m bitar mellan 2 och 3 km som det är isigt och ser lite tunnt ut så vore kanon om dessa kunde bättras på innan ni spårar nästa gång för annars är det nog stor risk att det blir genomslag vilket vore väldigt synd när de resterande 4998 m är helt perfekta och det ska bli kanonväder imorgon till och med onsdag så kommer vara helt perfekt vårskidåkning!!! :)

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0066 sec