Till Skidspår.se »

Månadens kommun och anläggingar

Publicerad 16 mars 2017


Under säsongen utser vi varje månad "Månadens kommun", "Månadens anläggning (föreningsdriven) och "Månadens anläggning (övriga). Det gör vi för att lyfta fram goda exempel vilka förhoppningsvis kan inspirera andra till bra spårrapportering.

Månadens längdskidåkningskommun

Härnösands kommun sköter ett flertal spår i kommunen i egen regi. Kommunen sköter sedan flera år sin spårrapportering på Skidspår.se med korta spårrapporter så snart spåren är preparerade. Bra och enkel rapportering till alla längdskidintresserade i kommunen samtidigt som man slipper uppdatera kommunens hemsida med aktuell spårstatus, som kan ändra sig från dag till dag.

Månadens längdskidanläggning (föreningsdriven)

Lassalyckans skidstadion i Ulricehamn var i fokus under världscuptävlingarna tidigare den här säsongen. Att denna välskötta anläggning fick anordna världscuptävlingar var inte oväntat. Här sköter man spåren med största professionalitet och noggrannhet och rapportering sker i stort sett dagligen på Skidspår.se vilket lockar många längdskidåkare till Lassalyckan, från både när och fjärran.

Månadens längdskidanläggning (övriga)

Visit Hemavan Tärnaby är en aktiv och informativ turistbyrå som ser till att spåren i området hålls välpreparerade. Så snart det är gjort lämnar spårpersonalen en rapport på Skidspår.se, oftast via Skidspår.se-appen, vilken gör det enkelt att rapportera direkt från spåret. Visit Hemavan Tärnaby är en turistbyrå med ett väl utvecklat marknadsföringstänk.