Bothnialoppet (Norrbottens län)
11 mars
 
En härlig naturupplevelse med start på Svensbyfjärdens is, rakt nedanför Lindbäcks skidstadion. En ca 60 km lång bana över den vackra Svensbyfjärden med Piteälvens mynning i fonden. Vi fortsätter söderut mot E4 och Bergsviksbron men vänder tillbaka i god tid innan vi närmar oss strömmarna under bron. Därefter tar vi sikte mot den imponerande Piteälven som vi åker på hela vägen uppströms mot Arnemark, med de höga älvkanterna på ömse sidor om oss. Där, med solen mot oss, vänder vi åter.

Mer information och anmälan här
 

   
 

Kungsledenrännet (Västerbottens län)
8 april
 
 Ett riktigt kraftprov i fantastisk fjällterräng. 80 km längdåkningstävling (fri stil) i tvåmannalag från Hemavan till Ammarnäs! Starten går vid Centrumhuset i Hemavan och de tävlande följer sedan Kungsleden till Ammmarnäs.

Mer information och anmälan
 

 
 
 
Detta är en förteckning över alla långlopp som samarbetar med Skidspår.se säsongen 2016-17. Om du står med på vår e-postlista så får du en uppdaterad kalender
varje vecka direkt till din e-post.
Vill ni också ha ert långlopp publicerat i Långloppskalendern? Kontakta oss då på annons@skidspar.se  

På Skidspår.se finns information om över 1500 svenska längdskidanläggningar med över 3800 skidspår. Skidspår.se har 10.000-100.000 besök per dag och tiotusentals spårstatusrapporter lämnas varje säsong.
Kom ihåg att lämna spårstatusrapporter! Tillsammans hjälper vi varandra att hitta åkbara spår! Nu har du dessutom chans att vinna fina priser när du lämnar spårrapporter. Varje vecka lottar vi ut ett presentkort
på Team Sportia bland de som lämnat spårrapport under veckan. Dessutom har du chansen att vinna en startplats i Nattvasan! Läs mer:
www.skidspar.se/nyheter/vinn-pa-dina-sparrapporter

Kontakt: info@skidspar.se   Annonskontakt: annons@skidspar.se  eller tel. 076-209 89 00 (obs! endast annonsfrågor)