Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (4/5)
Högbo bruk, Sandviken, Gävleborg
2020-01-13 kl 08:15, rapporterat av Sportcentralen Högbo Bruk

Prognos kommande dagar
Inför tisdagen spårar vi om ikväll måndag från kl.21.30. Spåret öppnar imorgon tisdag kl.06.00 för er med spårkort och för övriga kl.07.00 närspårkortskassan.
Imorgon eftermiddag kommer det regn och förhållandena kommer att bli sämre. Ev. spårar vi om om det fryser på under tisdag kväll.
På onsdag kommer ingen preparering att ske p g a regn, höga temperaturer och stormbyar. Onsdagens åkning kommer inte att bli bra och troligtvis kommer vi att avråda åkning under onsdagen.
Onsdag kväll när vindarna mojnar och temperaturen sjunker kommer vi att påbörja utkörning av snö för att försöka rädda sopåret framöver. Spåret stängt troligtvis från kl.17-18 tiden på onsdag. Utkörningen av snö kommer troligtvis att pågå under hela natten och spåret öppnar torsdag förmiddag.

Under torsdag och fredag dagtid samt lördag förmiddag kommer det att vara 4km spåret med förkortningar öppet.
Förlängningen på 1200m som går ut och vänder efter ca 700m kommer då att vara stängd p g a skidlektioner.

Söndag eftermiddag från kl.14.00 är det ungdomstävlingen Högbo Skidan och vi rekommenderar att man inte tränar då, Om ni ändå åker ber vi er vara vaksamma för tävlande barn och ungdomar så ni inte hindrar dem. Respektera avstängningar på vissa sträckor som blir från kl.13.00.

Lördagar och söndagar är det dubbla klassiska spår och det finns inte plats för skate.

Välkomna!

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0141 sec