Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (3/5)
Högbo bruk, Sandviken, Gävleborg
2020-02-11 kl 09:00, rapporterat av Sportcentralen Högbo Bruk

Spårinformation tisdag 11/2
Konstsnöspåret 3,4 km spårades på morgonen med ett klassiskt spår och skatebädd.
Tack vare att det har frusit på inatt har vi kunnat preparerat spåret idag och det är bitvis riktigt bra men med korta bitar där det endast är fräst och inte något klassiskt spår dragit. Det förekommer några fläckar med genomslag men de går lätt att staka sig förbi om man är försiktig och uppmärksam.

Spåret stängs kl.15.00 för utkörning av snö, fräsning av is med vår traktorburna fräs samt fräsning, schaktning och preparering med pistmaskin.

OBS: Vid infarten till Skidstadion är det nu en stark sväng till vänster, ta det lugnt där! Ett rött staket står som markering för att inte åka rakt fram. Bromsa ned farten i tid!

Prognos kommande dagar
Inför morgondagen kommer vi att preparera spåret ikväll/natt och det öppnar kl.06.00 för er med spårkort och kl.07.00 för övriga när spårkortskassan öppnar.
Från och med imorgon kommer vi åter kunna erbjuda bra skidåkning och det ser ut att kunna hålla i sig till och med helgen och förhoppningsvis även nästa vecka.
Denna prognos är gjord utifrån nuvarande väderprognos.
Vi uppdaterar denna spårstatus dagligen och brukar som regel vara klar senast kl.09.00, men det kan även komma uppdateringar under dagen om förutsättningarna hastigt förändras.

Lördagar och söndagar är det dubbla klassiska spår och det finns inte plats för skate.

Välkomna!

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0093 sec