Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (4/5)
Skidstugan, Trollhättan, Västra Götaland
Observerat 2024-01-14 kl 16:00, rapporterat av Mattias Modeen

Olika betyg för olika spår.
Konstsnöspåret 4,4. Lite slitna spår och småsockrigt i backarna. Men spåren är på det stora hela I bra eller t o m mycket bra skick.
Otroligt roligt att se så många som åker skidor. Då har, ungdomar, vuxna, pensionärer i alla åldrar och på alla olika nivåer.
Extraslingan har blivit ett lyft för hela anläggningen.
Trollhättan är på väg att bli ett längdskidmecka i Västsverige.
Härligt att se folk vallfärda med skidor i händerna från Stömslundsområdet till spåren :-). De här anläggningen betyder så mycket för hela Trestadsområdet ❤!
2,5 km-spåret och 5 km-spåret betyg 2,3. Natirsnö. Slitna och snabba spår. Som inte finns i finns i uppförsbackar och nedförsbackar.
Det är isigt och det går undan, men förvånansvärt nog ing genomslag även om backen här och var lyser igenom ett tunt snötäcke. För säkerhets skull kan det vara bra med fulskidor OM det skulle vara något genomslag på något ställe.
6 km-spåret. Extraslingan. Betyg 1,1. Natursnö. Inte att rekommendera, men visst - är man nördig så går det att ta sig runt med fulskidor. Dock är det rejält isigt och snabbt och de spår som gjorts med skidor har flutit ut och är i princip borta. Genomslag finns.

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0060 sec