Till Skidspår.se »

Platsannons - Vi behöver hjälp i Skidspår.se-teamet

Publicerad 09 januari 2019


Vill du vara med och förstärka Skidspår.se-teamet vintertid? Arbetet utförs hemifrån framför datorn och du väljer själv när det passar dig.

Först och främst handlar det om att vi behöver hjälp med moderering/övervakning av spårrapporter. Eftersom spårrapporterna kommer in direkt på sidan ställer det krav på att vi håller viss koll på rapporterna och tar bort t ex dubblerade rapporter. Även rapporter som inte är riktiga rapporter (d v s frågor, diskussioner) samt eventuella rapporter som inte håller en hyfsad ton, tas bort.

Vi är idag två personer som sköter modereringen av Skidspår.se och det är idag en alldeles för stor uppgift att moderera rapporterna för oss ensamma.

Vi har därför tänkt oss ett system där andra kan hjälpa till i detta arbete, genom att vi lägger ut 2-timmars pass under kvällar och helger som man kan ”boka in sig på”. Under ett sådant pass går man då in och läser spårrapporterna varje kvart.

Arbetet är enkelt och du kommer att få en introduktion/instruktion så att du känner dig trygg i detta. Det här modererings-arbetet går alltså utmärkt att kombinera med andra saker så länge man är i närheten av en dator.

Vi kommer att betala ut en viss ersättning för varje genomfört 2-timmars-pass. Vill man sedan hjälpa till med andra saker, såsom vår Facebooksida, skriva nyhetsartiklar eller annat så finns även den möjligheten.

Låter det intressant eller har du frågor eller funderingar? Skicka ett mail till mikael@skidspar.se så berättar vi mer.

exec time: 0.1430 sec