Till Skidspår.se »

Sponsrad | Pölder Sport presenterar | Magasinet Längdspecialisten

Publicerad 05 december 2022
Pölder Sport – Magasinet Längdspecialisten


Vi på Pölder Sport är stolta över att ha varit en längdspecialist i över 30 år och i vårt digitala magasin finns all information du behöver för att inta längdspåret med de bästa förutsättningarna. Det bästa med Magasinet Längdspecialisten? Den uppdateras frekvent för att hela tiden ge dig dem hetaste och mest relevanta nyheterna.

LÄS OM TIPS FÖR VASALOPPET
I magasinet ger våra specialister, som har en lång erfarenhet av Vasaloppet, rekommendationer och tips inför Vasaloppet. Läs bland annat om hur du väljer rätt längdskidor, hur långa skidstavar du behöver samt om lite matnyttiga tips och råd för dig som ska delta i årets höjdpunkt.

HUR DU TAR HAND OM DINA LÄNGDSKIDOR
För att dina längdskidor ska kunna prestera under en lång tid så är det viktigt att underhålla dessa. I magasinet kan du läsa om hur du på bästa sätt tar hand om dina nya, men även gamla, längdskidor så de inte sviker dig när du ska prestera på topp!

VÄLJ RÄTT KLÄDER FÖR LÄNGDÅKNING
I magasinet presenterar vi de bästa valen av kläder för Vasaloppet och längdåkning. Här presenterar vi våra bästa val av skidkläder, olika klädpaket, säsongens nyheter från kända varumärken och tips om hur du klär dig rätt från topp till tå inför en lång dag ute i längdspåret.

SPECIALISTER PÅ LÄNGDSKIDOR
Något som kännetecknar en specialist, enligt oss, är att expertisen för att hjälpa alla typer av längdåkare finns. Det spelar ingen roll om du är en nybörjade eller elitåkare, vi hjälper dig gladeligen att välja rätt utrustning inför Vasaloppet! I magasinet finns det mycket information om hur du väljer rätt utrustning inför längdspåret så att du kan ta ditt åkande till nästa nivå.

Varmt välkommen till Magasinet Längdspecialisten. Om du fortfarande är tveksam gällande något får du mer än gärna kontakta oss! Följ oss gärna året runt för när det inte är längdskidor på agendan är det bland annat orientering, löpning eller rullskidor. Ett stort lycka till med ditt Vasalopp och längdåkning.

JAG VILL KOLLA IN MAGASINET!

exec time: 0.0068 sec