Till Skidspår.se »

Sponsrad | Digitala magasinet Längdspecialisten - Nu i uppdaterad utgåva!

Publicerad 04 februari 2023


Pölder Sport – Magasinet Längdspecialisten

Vi på Pölder Sport är stolta över att ha varit en längdspecialist i över 30 år och i vårt digitala magasin finns all information du behöver för att inta längdspåret med de bästa förutsättningarna. Det bästa med Magasinet Längdspecialisten? Den uppdateras frekvent för att hela tiden ge dig dem hetaste och mest relevanta nyheterna.LÄS MER OM TIPS FÖR DITT VASALOPP
Det är helt naturligt att vara nervös inför Vasaloppet, oavsett hur många gånger du har åkt något av dem klassiska loppen. Som en Officiell Vasaloppsbutik besitter vi kunskapen för att på bästa sätt förbereda dig inför detta äventyr. Vår personal har lång erfarenhet av Vasaloppet och vet därmed vad som krävs för att du ska kunna prestera på topp!

VÄLJ RÄTT KLÄDER FÖR DITT VASALOPP
Något som vi pratar mycket om när du ska välja kläder för längdåkning är ”lager på lager”. Det är av stor vikt att du inte fryser när du åker längdskidor och med olika lager håller du dig enkelt varm. I magasinet presenterar vi våra bästa tips vid val av skidkläder och om hur du klär dig rätt från topp till tå inför en lång dag ute i längdspåret.

VALLA DINA SKIDOR RÄTT
Under ett sådant långt lopp som Vasaloppet så ställs det höga krav på din utrustning. Det är exempelvis viktigt att du vallar dina skidor utifrån vilket före det är den specifika dagen. I vårt magasin kan du enkelt ta del av våra vallatips. Genom att valla rätt kan du spara både energi och tid ute i spåret.

FÅ I DIG ENERGI UNDER VASALOPPET
Ett av våra viktigaste tips inför Vasaloppet är att du är väl förbered med energi! Det kommer vara en lång dag ute i skidspåret och det är därför viktigt att du fyller på dina energireserver kontinuerligt. Om du är tveksam kring vad du behöver för typ av kosttillskott innan, under eller efter Vasaloppet så får du gärna rådfråga oss. Vi vill hjälpa dig hela vägen in i mål!


Varmt välkommen till Magasinet Längdspecialisten.

Om du fortfarande är tveksam gällande något får du mer än gärna kontakta oss!


JAG VILL LÄSA MAGASINET

exec time: 0.0129 sec